NINYIN'S MIND BAND
& La Cosa Cosmossemosasina
O R I G E N D E L A B A N D A
Tot parteix del viatge a Júpiter dels dos germans i del llegat que van deixar en el nostre planeta. La seva germana, Carmelina Cardona, va encoratjar-se per fer el recull de les cançons que havien quedat pendent per plasmar en un disc. Per això va tenir el suport incondicional i l’ oferiment de Julio Lobos per donar cara i ulls a aquelles cançons inèdites.
Entre diverses gravacions d’ estudi, vídeos i assajos, Carmelina, va anar reunint un a un als demés músics de la banda per participar en el projecte: Un concert homenatge, que es va realitzar a la sala de La Mirona de Salt, el 22 de gener del 2012, commemorant els 10 anys de la desaparició d’ en Pau i en Joan-Ninyin. Tots els músics convidats i entregats a la producció per vincles d’ amistat amb els germans i/o amb la família Cardona.
El millor document sonor del concert, per a tothom que admira la música dels dos compositors es diu: Serendípia. Sí, aquell concert homenatge va quedar plasmat en un Cd , editat per Salseta Discos, i que actualment està a la venda per tota Catalunya.
Ara, Ninyin’s Mind Band, en un format de directe està realitzant concert de presentacions del disc per les capitals de província i altres ciutats on els seus seguidors podran empapar-se dels acords de les cançons del repertori de Ninyin, (recordeu que Ninyin Cardona fou el fundador de Sopa de Cabra), les cançons inèdites i de les bandes preferides tant d’ en Pau com d’ en Joan.
Per definir que hi haurà en els concerts, tal com deia en Ninyin:
Rock’n roll amb dos collons!! Joan Pau
F O R M A C I Ó

 

 Veu, teclats, cors. Direcció musical  Veu, teclats, cors Guitarra Miquel Brugués: Teclats, cors Julio Lobos: Jordi Rubau: Lluís Figueras:
Marc Marquès: Bateria, cors
Josep Martí "Pasto":
Baix Mario Arqueros:
Baix
Guitarra Batería Jaume Soler "Peck": Xevi Fortuny:
 Batería, cors Un record i gratitut per l'Esther, que ens va deixar al novembre del 2013. Infinites gràcies per la teva energía i humanitat... sempre estaràs al nostre cor! Esther Garrido, "Sté Stón":
Carlus Camps: Projeccions
Els seus components formen o han format part de Sopa de Cabra, Ja t’ho Diré, Lluís Llach, Umpah Pah, Manu Chao, Los Rebeldes, D'Estranquis, Zitzània, Sui Generis, Digit Arts, Gran Cirrousis, Om Rock, Mary Stokes Band, Quercus, Gums, Capitan Garfio, Rob Strong, Eslabón Perdido, etc. GaiaStalla, Cataplàusia, Grateful Blues, Howlin' Dogs,
CONTRACTACIÓ 935730167; 659798309
salseta@salseta.cat
www.salseta.cat
Inici